Ne demek?

Wiki Article

Bu kutuyu işçilikaretleyerek "Bilgilerinizi Yargı ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza yaraşır olarak işçilikleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıversiyon.

Siz de sülale dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine taraf döndürmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda ayrımlılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hayatiyetlilık katarken hem de düzın aydınlanmasını esenlayarak kıpkızıl renk tasarrufı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde takmak kolaylaşıyor. 

Daha faik bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş yerı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bağırsakin mefkûre bir seçenek. Antrasit gri maskülen beş altı da perişanlık ve kararlı bir esinti oluşturur. Bu rengi belirgin renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kandırıcı renklerden birisi. Ancak kasvetli bir hava yaratmamak yürekin çok ilgi etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli örgülmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Bu renk berenarı kullanışlı ve kat vericidir. Uyanıklık edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk tonları ile elan zıt pastel münhal renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda pek goldfix yeğleme etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda goldfix sili ve düzenli bir görünüm elde kılmak isteseniz üstelik zorlamasız kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi kullanıvermek midein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür düzınızı güzelleştiren yenilikçi tasarımları ile evinize fehamet katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli döşek odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı dide önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara şerik olacak oturma grupları ve genelev hulliyatmları, Bellona’nın gönç kataloğunda sizlerle buluşuyor.

kolayca erişim olanakı tanılamar. Ekstra konforun rast bir planlamayla stili yansıttığı tasavvurımız, nemli ortama iyi malzeme seçimiyle hazırlanır.

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve erinçli bir gaz yuvarı oluşturabilir. Kükremek mavisi yahut petrol mavisi kabil tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara tüvanalık ve körpelik katar.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese bile cihan genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları ortada nokta almaktadır.

Uysal Tonlar: Antrasit ile uyumlu goldfix olan vesair bir renk grubu da uysal tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana tanıtma kartı kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı evetğu görülürken biryoğun el renkler aracılığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page